Vacature/hulpvraag

Samen koken of eens vissen met Gert (42)

Geplaatst op 11 maart 2024, 14:25 uur
Illustration

Gert (42) houdt van vissen, wandelen en fietsen. Vorig jaar heeft hij een herseninfarct gehad en sindsdien heeft hij veel tijd moeten besteden aan revalideren. Gert heeft verminderde energie en afasie, wat voor hem vooral inhoudt dat hij niet op een woord kan komen. Gert zou graag een maatje krijgen om wat meer sociale contacten te hebben in zijn leven. Hij zou het leuk vinden als zijn maatje van vissen houdt en net als hij wat van techniek weet. Naast vissen zou Gert het ook leuk vinden om een keer samen te koken, een bord- of kaartspel te spelen of om samen een stukje te wandelen. Hij heeft veel ruimte in zijn week om af te spreken. 

Handjehelpen

Wil jij mensen die hulp nodig hebben een handje helpen? Bij jou in de buurt? Kijk dan of wij ook actief zijn in jouw woonplaats. Op de website van Handjehelpen vind je een aantal voorbeelden van hulpvragen. Niet alle hulpvragen staan in de vacaturebank, maar zo krijg je wél een indruk van het soort vrijwilligerswerk dat wij hebben. 

Als je contact met ons opneemt, helpen we je graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen, talenten en agenda. Er is altijd een hulpvrager die bij jou past!

Ingangsdatum
Op ieder moment
herhalend
Eens per week of per maand, in overleg
Beloning
Onkostenvergoeding
Deel dit: