Vacature/hulpvraag

Gezocht: vrijwilligers voor Project Betrokken Kinderen op 5 maart

Geplaatst op 19 februari 2024, 10:43 uur
Illustration

Project Betrokken Kinderen is een initiatief van Femke Dotman & Monique van Wielink. Inmiddels gaan we voor de 8e editie. 

Op 5 maart zullen groepen 7 en/of 8 van de basisscholen uit de gemeente bij allerlei maatschappelijk betrokken organisaties langsgaan die voornamelijk draaien op vrijwilligers.  Naast het in contact komen met plekken en mensen die de leerlingen zelf minder snel zullen ontmoeten, krijgen ze ook een beeld van de waarde en het belang van vrijwilligerswerk. De organisaties die dit jaar meedoen zijn; de brandweer, RMN, Handje Helpen, Vluchtelingenwerk Bunnik, de Schans. En in Zeist de Moskee en de voedselbank. Elke groep bezoekt 4 locaties. We zijn op zoek naar gastvrouwen / heren die op de locatie het aanspreekpunt willen zijn. En er o.a. voor zorgen dat ze weer op tijd in de bus zitten naar de volgende locatie. De docenten zijn verantwoordelijk voor de leerling en de orde. 

Heb je 5 maart van 8.30 - 15.00 uur tijd en vind je het leuk om bij één van bovenstaande organisaties in de keuken te kijken, laat het dan weten. Er zijn ook plekken waar maar 2 groepen zijn. 

Monique 06 50246527/ monique@muniek.nl 

Ingangsdatum
5 maart 8.30 - 15.00
Beloning
Een hele fijne dag, met enthousiaste organisaties en leerlingen. En een fijne lunch.
Deel dit: