Vacature/hulpvraag

Wandel- en fietsvrijwilliger

Geplaatst op 4 december 2023, 09:46 uur
Illustration

WANDEL- EN FIETSVRIJWILLIGER

Ga je graag naar buiten? Lekker wandelen of fietsen of even naar de markt? Veel bewoners van Bunninchem zouden dit ook graag willen, maar kunnen dit niet meer zelfstandig. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met onze bewoners willen wandelen of fietsen. Je begeleidt hierbij een bewoner aan de arm of in een rolstoel. Of je stapt samen op de Duofiets (met trapondersteuning).

Wie zoeken wij
Je bent fysiek fit, vriendelijk, geduldig en sociaal en je kunt de tips van onze medewerkers opvolgen over het omgaan met onze bewoners. Als vrijwilliger kun je altijd terugvallen op de ondersteuning en kennis van onze beroepskrachten.

Tijden
Je tijdsinvestering en de tijden bepaal je in overleg. Ongeveer 1 uur per keer. Je kunt één keer per maand komen, een keer per week of af en toe. Ook als je alleen een korte periode beschikbaar bent zijn we blij met je hulp.

Wat kun je van ons verwachten
Zinvol vrijwilligerswerk, waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen;
Leuk sociaal contact en gezelligheid
Goede begeleiding
Een reiskostenvergoeding van €0,28 per km
Verzekering, kerstpakket, vrijwilligersuitje en mogelijkheden voor scholing.

Over ons
Bunninchem is onderdeel van Stichting QuaRijn. Stichting QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt.
Bunninchem heeft verzorgingshuisappartementen en woonzorg voor mensen met dementie.

Stichting QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Bunninchem werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Bij interesse of vragen kun je terecht bij Heidi Biljard, coördinator vrijwilligerswerk Bunninchem.
Mail: hbiljard@quarijn.nl
Telefoon: 06 45 57 76 76

Organisatie
QuaRijn woonzorgcentrum Bunninchem
contactpersoon
Heidi Biljard
Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk
herhalend
Zie vacaturetekst
Beloning
Zie vacaturetekst
Deel dit: