Vacature/hulpvraag

Bezoekvrijwilliger

Geplaatst op 4 december 2023, 09:42 uur
Illustration

BEZOEKVRIJWILLIGERS

Wil jij vrijwilligerswerk doen waar je een warm gevoel van krijgt en waarmee je echt het verschil maakt voor iemand? Kom dan op bezoek bij een bewoner van Bunninchem. Voor een praatje, een kopje koffie, een spelletje of wandelen. Gewoon gezellig samen zijn.

Wie zoeken wij
Je bent positief en sociaal vaardig. Je bent vriendelijke en geduldig en kunt aansluiten bij de belevingswereld van ouderen. Als vrijwilliger kun je altijd terugvallen op de ondersteuning en kennis van onze beroepskrachten.
Tijden
Dagen en tijden bepaal je in overleg. Om met iemand een band op te bouwen is het fijn als je in ieder geval 1x per week een uurtje kunt komen. Ook als je alleen een korte periode beschikbaar bent, ben je van harte welkom.

Wat kun je van ons verwachten
Zinvol vrijwilligerswerk, waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen
Leuk sociaal contact en gezelligheid
Een reiskostenvergoeding van €0,28 per km
Verzekering, kerstpakket, vrijwilligersuitje en mogelijkheden voor scholing.

Over ons
Bunninchem is onderdeel van Stichting QuaRijn. Stichting QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt.
Bunninchem heeft verzorgingshuisappartementen en woonzorg voor mensen met dementie.

Stichting QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Bunninchem werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Bij interesse of vragen kun je terecht bij Heidi Biljard, coördinator vrijwilligerswerk Bunninchem.
Mail: hbiljard@quarijn.nl
Telefoon: 06 45 57 76 76

Organisatie
QuaRijn woonzorgcentrum Bunninchem
contactpersoon
Heidi Biljard
Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk
herhalend
Zie vacaturetekst
Beloning
Zie vacaturetekst
Deel dit:
1 reactie

bericht verwijderd