Vacature/hulpvraag

Hulp voor boodschappen doen in Odijk, Bunnik, Zeist en Driebergen + handje

Geplaatst op 19 juni 2023, 15:23 uur
Illustration

Beste gezellige jongedame of (al dan niet wat) oudere pittige dame met een jonge geest!

Omdat ik de komende 1 - 2 maanden regelmatig in het buitenland ben voor steeds meerdere dagen, zoek ik voor mijn gezonde, actieve, doch beperkte echtgenote iemand, die voor haar de boodschappen kan gaan doen in Odijk (Jumbo), Bunnik (Albert Heijn, Van Ravenswaaij), Zeist (de Groene Winkel natuurvoeding) en Driebergen (Odin natuurvoeding).

Daarnaast mogelijk ook een keertje helpen door haar auto af te tanken (Odijk of Cothen) of als er iets bijzonders aan de hand is, wat zij niet zelf kan oplossen (bijv. pakje ophalen). En de combi met dit soort dingen om bijv. gezellig samen wat te drinken bij ons thuis, dus geen gehaast.

Normaliter regel ik e.e.a. zelf.

De beperking van mijn verder gezonde vrouw is dat zij ernstige gezondheidsklachten krijgt door straling van draadloze apparatuur. Omdat er in winkels overal te sterke wifi is en meestal te veel smartphones (en dus straling), kan zij niet meer zelf boodschappen doen. Zij rijdt in een voor straling afgeschermde auto, maar kan vanwege de lokale straling vaak bijv. niet zelf tanken. In Odijk sta je bijv. in veel straling van de zendmast bij vanouds de Kodak, nu politie. Ook ons huis is afgeschermd voor de (meeste straling). Als je dus bij ons binnen komt, moet de smartphone en andere draadloze apparatuur (smartwatch, pods, e.d) even uit! Je kunt je smartphone wel even doorschakelen naar onze vaste telefoon natuurlijk.

Het is wel gewenst dat je een plezierig mens bent, tenminste goed Nederlands verstaat, kunt autorijden (liefst eigen auto), bekend bent met natuurvoeding. Dagen en tijden in overleg. Fatsoenlijke vergoeding. Natuurlijk eerst wederzijds kennismaken!

Oh ja, Nederlands wetenschappelijk onderzoek heeft in 2016 al de stralingsgevoeligheid van mijn vrouw bevestigd, we zijn dus niet gek, maar verder redelijk normaal! Wij vergelijken het met een rolstoel: daar hoef je uiteindelijk ook niet meer over te discussieren, maar "gewoon" je plezierig leven op aanpassen.

Ingangsdatum
vanaf 27 juni a.s. tot september
herhalend
Gebruikelijk haal ik 3 tot 5 keer per week (in combinatie) de boodschappen, o.a. vanwege verse groenten en dat niet iedere winkel de spullen heeft. Dus je miet wel naar een paar winkels toe iedere week.
Beloning
In overleg, fatsoenlijk, zowel voor alle (reis-)uren als auto- en parkeerkosten.
Deel dit:
Vraag gesteld door