Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Voetballen of basketballen in de kooi met licht autistische 24 jarige man

Geplaatst op 11 januari 2023, 16:18 uur
Illustration

Al jaren is Jan-Willem (24 jaar) op zoek naar iemand die lekker met hem in de voetbalkooi in Odijk kan voetballen of basketballen. Het liefst 1 op 1 lekker een balletje trappen. Ben je jonger of ouder is dat geen probleem als er maar een goeie klik is. Jan-Willem heeft pdd nos en is licht autistisch waardoor hij in een regulier voetbalteam zich niet fijn voelt. Hij werkt de hele week bij de Biga Groep en doet daarnaast nog een studie, dus hij kan en doet veel. Hij is niet heel spraakzaam, maar hij wil graag meer bewegen en samen met iemand bewegen. Hij houdt ook van suppen in de zomer. 

,,Je helpt iemand hier super mee en je bent zelf ook lekker actief doordat je dat met hem samen gaat doen. Het voetballen of basketballen kan bijvoorbeeld ‘s avonds of in het weekend een keer als er niet gewerkt wordt”, aldus de buurtsportcoaches. 

Ben jij degene die meer wil bewegen en met hem wekelijks of om de week wil voetballen of basketballen? Neem contact op met info@bunnikbeweegt.nl of bel met buurtsportcoach Mieke: 06-23244886 als dit je aanspreekt.

Organisatie
Bunnik Beweegt
contactpersoon
Mieke Hansen-Hilhorst
Ingangsdatum
15-01-2023
herhalend
Wekelijks of om de week
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon