Deze vraag is ingetrokken
Vacature/hulpvraag

Vrijwilliger terminale thuisondersteuning

Geplaatst op 20 september 2023, 18:12 uur
Illustration

Proxima Terminale Zorg stelt zich ten doel aandacht en ondersteuning te bieden aan mensen in de laatste levensfase en hun naasten. Deze ondersteuning wordt geboden door vrijwilligers in onze hospice, bij mensen thuis of in verpleeg-en verzorgingshuizen.

Wie niet lang meer te leven heeft, is het liefst thuis. Voor de zorg zijn er meestal familie en vrienden, professioneel ondersteund door de wijkverpleging. Proxima Terminale Zorg Thuis is er om iedereen in die laatste levensfase bij te staan. Onze speciaal daarvoor opgeleide vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning. Zij zijn er voor de zieke zelf en voor de naasten overdag of ‘s nachts.

Wij zoeken betrokken mensen die overdag of ’s nachts (van 23.00 uur – 7.00 uur) inzetbaar zijn bij mensen thuis. De werktijden worden in overleg vastgesteld. Je houdt zelf de regie over hoe vaak je ingezet wilt worden. Als vrijwilliger biedt je tijd, aandacht en ondersteuning aan de zieke zelf en ontlast je de familie. Er zijn is het belangrijkste.

Ben jij
• Zelfstandig en evenwichtig
• Flexibel en sociaal vaardig
• Respectvol en zorgzaam voor de patiënt en zijn of haar naasten

Contact:
Ineke Aalderink
Tel: 030-6000017
Email: info@proxima-terminalezorg.nl

Organisatie
Proxima Terminale zorg
contactpersoon
Stefanie Rutgers
herhalend
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag.
Deel dit: