Vacature/hulpvraag

Coördinator herhalingslessen reanimatie

Geplaatst op 23 september 2021, 08:09 uur
Illustration

De Stichting reanimatie Bunnik verzorgt cursussen voor beginners waarbij zij leren te reanimeren. Heb je eenmaal een diploma dan moet je je vaardigheden minimaal eenmaal per jaar oefenen. Hiervoor biedt de Stichting herhalingslessen aan.

Wie zoeken wij?

Iemand die ervoor zorgt dat de aanmeldingen en administratie rondom de herhalingslessen goed  verloopt. Zowel in het voorjaar als in het najaar worden de cursisten opgeroepen. Veel is hiervan geautomatiseerd. Je hebt veel contacten met de cursisten om een en ander goed te stroomlijnen.

Hoeveel tijd kost dit?

De werkzaamheden zijn verdeeld over 2 periodes per jaar. Voorjaar (februari-april) en najaar (september-november). In de maanden februari en september ben je hier 3 a 4 uur per week mee bezig. In de andere maanden ca 1 uur per week.

Heb je belangstelling, laat dit weten en we nemen graag contact met je op om je nog meer van deze leuke functie te vertellen. 

 

Wie zoeken wij?

Iemand die energie krijgt van contacten met cursisten, houdt van puzzelen, en nauwkeurig werkt. Ook heb je enige ervaring met excell

contactpersoon
susan kreuger
Ingangsdatum
Vanaf 1 januari 2022. De huidige coordinator kan je inwerken
Beloning
Je maakt onderdeel uit van het bestuur van de st Reanimatie Bunnik, een gezellig team die ervoor zorgt dat mensen in de omgeving van Bunnik en Houten hun reanimatievaardigheden op peil houden.
Deel dit: