Vacature/hulpvraag

Reparatie deskundigen

Geplaatst op 6 mei 2021, 19:16 uur

Repair Café Bunnik is een nieuw initiatief in Bunnik wat onderdak heeft gevonden in Bibliotheek Idea Bunnik. We zijn op zoek naar vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de repareerbijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. Denk hierbij aan kennis op het gebied van elektra of elektronica, textiel, houtbewerking, speelgoed etc. Je gaat samen met de eigenaar van het kapotte voorwerp kijken wat het probleem is en voert kleine reparaties uit. Bekijk de video om een sfeer impressie te krijgen van Repair Café Bunnik  

Ben je handig en deel je graag jouw kennis met buurtgenoten? Kom helpen als reparatiedeskundige en voeg je bij een diverse en enthousiaste groep vrijwilligers! Bekijk de flyer en onze website voor meer informatie.

Organisatie
Repair Café Bunnik
contactpersoon
Lin Vliegenthart
Ingangsdatum
We zijn maandelijks geopend op zaterdag van 10:30 tot 13:30 uur. Bekijk de exacte data op onze website of op social media @repaircafebunnik.
herhalend
De gevraagde tijdsinvestering komt neer op ca. 4 uur per maand. Door onze groep vrijwilligers is het niet altijd nodig om elke maand aanwezig te zijn, de precieze invulling hiervan stemmen we persoonlijk met je af.
Illustration
 
Documenten

Vrijwilligers flyer
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon