Vacature/hulpvraag

Reparatie deskundigen

Geplaatst op 1 juni 2023, 00:00 uur

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Repair Café Bunnik reparatiebijeenkomsten. We zijn op zoek naar vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de repareerbijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. Denk hierbij aan kennis op het gebied van elektronica, textiel, houtbewerking, speelgoed, antieke klokken, slijpen van snoeischaren, etc. Je gaat samen met de eigenaar van het kapotte voorwerp kijken wat het probleem is en voert kleine reparaties uit. Bekijk onze sociale media om een sfeer impressie te krijgen van Repair Café Bunnik.

Ben je handig en deel je graag jouw kennis met buurtgenoten? Wil je onderdeel uitmaken van de repair cafe community? Kom helpen als reparatiedeskundige en voeg je bij een diverse en enthousiaste groep vrijwilligers! Bekijk de flyer en onze website voor meer informatie.

Organisatie
Repair Café Bunnik
contactpersoon
Lin Vliegenthart
Ingangsdatum
We zijn elke eerste zaterdag van de maand van 10:30 tot 13:00 uur geopend. Als vrijwilliger ben je van 10:00 tot 14:00u aanwezig om alles klaar te zetten en op te ruimen.
herhalend
De gevraagde tijdsinvestering komt neer op ca. 4 uur per maand.
We begrijpen heel goed als je een keer iets anders hebt of op reis wil. Met onze groep van +/- 20 vrijwilligers is het niet erg als je een keertje overslaat.
Beloning
Enorme glimlach van de eigenaar van het kapotte voorwerp als een reparatie gelukt is. 😄
Limited edition Repair Café Bunnik mok ☕️ 🤩
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon