Vacature/hulpvraag

Reparatie deskundigen

Geplaatst op 1 juni 2023, 00:00 uur

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Repair Café Bunnik reparatiebijeenkomsten. We zijn op zoek naar vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de repareerbijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. Denk hierbij aan kennis op het gebied van elektra of elektronica, textiel, houtbewerking, speelgoed etc. Je gaat samen met de eigenaar van het kapotte voorwerp kijken wat het probleem is en voert kleine reparaties uit. Bekijk de video om een sfeer impressie te krijgen van Repair Café Bunnik  

Ben je handig en deel je graag jouw kennis met buurtgenoten? Kom helpen als reparatiedeskundige en voeg je bij een diverse en enthousiaste groep vrijwilligers! Bekijk de flyer en onze website voor meer informatie.

Organisatie
Repair Café Bunnik
contactpersoon
Lin Vliegenthart
Ingangsdatum
We zijn elke eerste zaterdag van de maand van 10:30 tot 13:00 uur geopend. Als vrijwilliger ben je van 10:00 tot 14:00u aanwezig om alles klaar te zetten en op te ruimen.
Bekijk de exacte data op onze website of op social media @repaircafebunnik.
herhalend
De gevraagde tijdsinvestering komt neer op ca. 4 uur per maand. Door onze groep vrijwilligers is het niet altijd nodig om elke maand aanwezig te zijn, de precieze invulling hiervan stemmen we persoonlijk met je af.
Beloning
Enorme glimlach van de eigenaar van het kapotte voorwerp als een reparatie gelukt is. 😄
Limited edition Repair Café Bunnik mok ☕️ 🤩
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon