Project

Vrijeschool

Geplaatst op 16 november 2022, 22:23 uur
Illustration

Wat zou het mooi zijn als er vanaf schooljaar 2023-2024 vrijeschoolonderwijs in Bunnik is. Kindgericht onderwijs met hoofd, hart én handen. Met stichting Wereldkidz staan we klaar om volgend schooljaar te starten binnen de muren van de Anne Frankschool. Op basis van de reacties die wij krijgen, zowel vanuit ouders als vanuit het onderwijs, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit initiatief gaat slagen!

Toelichting

Voor nu is het belangrijk een beeld te krijgen van de hoeveelheid interesse, in de vorm van aanmeldingen. Op basis van het aantal aanmeldingen wordt bepaald of er voldoende animo is om de school op te starten. Mocht je twijfels hebben, dan willen we je vragen tóch het aanmeldingsformulier in te vullen. Goed om te weten is dat een aanmelding vrijblijvend is en dat we je kind(eren) pas na het inschrijven definitief hopen te verwelkomen.

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Volwassenen
Gewenst resultaat 
Starten met een openbare school die vrijeschool onderwijs geeft in de gemeente Bunnik. In schooljaar 2023-2024 als aparte stroom binnen de muren van de Anne Frankschool in Bunnik en vanaf schooljaar 2026-2027 als zelfstandige school op een mooie groene buitenlocatie. De verwachting is dat we starten met een kleuterklas en een klas 1/2 (groep 3/4).
Init.
Deel dit: