Dit project is gepauzeerd
Project

BunnikSamen: Betrokken Buur

Geplaatst op 22 augustus 2022, 19:30 uur
Illustration

Betrokken buren maken een betrokken buurt
Doe jij mee?

‘Een goede buur is beter dan een verre vriend’, luidt het gezegde. Een waarheid als een koe voor veel mensen als ze steun, betrokkenheid en plezier ervaren van en met hun buren.

Veel inwoners zijn van nature al betrokken bij de buurt, ieder op zijn eigen manier. Via het Betrokken Buur project willen we inwoners informeren en inspireren om nog meer Betrokken Buur te worden. En daarmee vergroot je het woonplezier voor anderen én jezelf.

Een aantal keren per jaar wordt er een Betrokken Buur-bijeenkomst georganiseerd voor alle aangemelde Betrokken Buren. Je krijgt o.a. tips over hoe je een gesprek met een buur kunt aan gaan over wie jij je zorgen maakt, je leert welke lokale initiatieven en (vrijwilligers-)organisaties in de dorpen actief zijn, krijgt uitleg over hoe je een Effe Buurten moment kunt organiseren, en nog veel meer. En je maakt kennis met de andere betrokken buren uit Bunnik, Odijk en Werkhoven.

In oktober 2022 is er een informatieve en gezellige startbijeenkomst voor Betrokken Buren uit Bunnik, Odijk en Werkhoven. Meld je ook aan als Betrokken Buur bij coördinator Irene de Kruijf door een mail te sturen naar irene@bunniksamen.nl.

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Pauze
Deel dit: