Rosan Vernooij

Professional
Mijn expertise

RegioCultuurCentrum Idea is een actieve, klantgerichte organisatie voor alle burgers in de samenleving. Idea bestaat uit zes bibliotheken, een kunstencentrum, een theater, een cultuurpunt, een kunstuitleen en een volksuniversiteit in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Soest en Zeist. Bij Idea is iedereen welkom en het is dan ook de meest bezochte publieke instelling in de vier gemeenten. Er werken 80 medewerkers bij Idea in dienst en daarnaast veel ZZP'ers. Ook zijn er ongeveer 180 vrijwilligers aan Idea verbonden.

Mijn mogelijkheden

Idea biedt kansen aan alle inwoners om volwaardig mee te kunnen doen in de moderne kennis- en informatiesamenleving. Samen met partners in cultuur, onderwijs, zorg en welzijn zorgen we ervoor dat iedereen  zich in een veilige en vertrouwde omgeving kan blijven ontwikkelen. Dat is de missie van Idea voor de samenleving!

Relevante ervaring

De klant staat bij Idea voorop. Wij werken er hard aan om klanten plezier en ontwikkeling te bieden, actueel en verrassend te blijven, deskundig antwoord en advies te geven en iedereen een prettig verblijf te garanderen.