Els de Boom-Voorhorst

Bewoner, Ondernemer, Voorz. Cultuurplatform Bunnik, lid ASD
Wie is Els?

We zijn in 2012 vanuit de Utrechtse binnenstad verhuisd naar Bunnik en wonen met veel plezier in de Oranjebuurt. Door het wonen in een dorp voel ik me veel meer betrokken bij de plaatselijke en regionale situatie. Ik werk als Coach en ben daarom lid geworden van de ondernemersvereniging, de BHiK. En ook van het Cultuurplatform Bunnik, dat culturele activiteiten faciliteert en stimuleert. Sinds 2 jaar ben ik lid van de ASD (adviesraad Sociaal Domein)

Mijn werk en hobbies

 Ik werk (in een praktijkruimte aan huis) als coach-counseler, vooral met (zelf)verhalen: in woorden en beelden je eigen verhaal opnieuw kunnen zien.


Het Cultuurplatform Bunnik organiseert onder meer Cultuurcafes en het festival Bunnik over Bunnik en de Cultuurschuur biedt daarvoor een prachtige plek! Als voorzitter van het Cultuurplatform probeer ik, samen met anderen,  cultuur in de breedste zin van het woord in Bunnik meer zichtbaar en toegankelijk te maken, ook door de samenwerking met andere organisaties en de gemeente, oa het netwerk Gelukkig en Vitaal in Werkhoven Odijk en Bunnik.


 

Mijn omgeving

Het is een prachtige groene, dorpse omgeving waar mensen elkaar kennen en waar kinderen op straat spelen. 

Mijn droom

In een dorp kan iedereen 'gezien' en gehoord worden: als iemand behoefte heeft aan contact of aan hulp is die te vinden in de directe omgeving.....


Er zijn heel veel ideeën die veel drempels en obstakels op hun weg vinden. Maar  door stug volhouden van steeds meer mensen tleiden die ot steeds meer mooie initiatieven.

Mijn expertise

Vanuit het Cultuurplatform verbinden we plannen en ideeën. Vanuit de Cultuurschuur bieden we ruimte en een plek om elkaar te ontmoeten.

Mijn mogelijkheden

Verhalen spelen een centrale rol bij wat ik doe: we zijn de hoofdpersoon van ons eigen verhaal. En dat verhaal kunnen we onderzoeken, beschrijven in woorden en beelden, en spelen en vertellen. In een ontmoeting deel je je verhalen met anderen.

Organisaties van Els
Organisaties waaraan Els verbonden is
Projecten waaraan Els bijdraagt