Irma Corbeek

Wie is Irma?

Samen met Cees van den Brink , onze 2 dochters, hond Kiko en 2 katten, woon ik met veel plezier op het Zwarte Woud. Het is heerlijk om naar buiten te stappen en meteen het park in te kunnen lopen. Ook wandel ik graag op Amelisweerd. Dat voelt ook voor mij als mijn achtertuin, zoals voor veel Lunettenaren :)

Mijn werk en hobbies

Als Reiki Vandaag geef ik sinds 2022 Holistisch Therapie en Natuur Coaching. Daar heb ik de afgelopen jaren met succes opleidingen en trainingen in gevolgd. Inmiddels heb ik al veel mensen mogen begeleiden op hun pad, om met meer rust en bewustzijn lichter te leven.


Ben jij vastgelopen, ervaar jij veel stress en belemmeringen in je leven? En ben je daar helemaal klaar mee en wil jij nu eindelijk eens écht in flow gaan leven met wie je werkelijk bent? Twijfel dan niet langer en neem contact met mij op! In een gratis kennismakingsgesprek voelen we of we een klik hebben, en welke sessie of traject bij jou past!


Misschien ken je me ook als illustrator en designer wat ik ook doe. Ieder mens is meer dan zijn beroep en heeft meerdere talenten. Zo ontdekte ik dat mijn creatieve energie mij zoveel meer te bieden heeft dan dat in één hokje past. Ontdek ook wat jou talenten zijn en wat jij nog meer mag ontdekken in je leven. Ga met mij op pad in Amelisweerd of kom naar mijn praktijk in Leidsche Rijn, voel je welkom!


Liefs Irma


Hier kan je nog meer over mij en Reiki Vandaag lezen