Eugenie van Schalkwijk

Bewoner, Ondernemer, projectleider Cultuurplatform Bunnik
Wie is Eugenie?

Wij wonen met veel plezier sinds 2003 in Bunnik en hebben sindsdien de gemeente mogen uitbreiden met onze 2 kinderen. 

Mijn werk en hobbies

Graag zet ik me als betrokken Bunniker in voor culturele activiteiten en draag ik mijn steentje bij aan de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te kunnen maken en beleven.


Mijn werkachtergrond is veelal een 'regelfunctie', media gerelateerd, van uitvoerend producent tot projectleider. Ook hier werk ik graag samen met anderen om een creatieve bijdrage te leveren. Momenteel ben ik oa actief bij KlasseTV en andere educatieve media en e-learning gerelateerde projecten.


In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie, vrienden en bekenden, dat kan 'kokend' zijn, 'makend' of gewoon gezellig 'fikkie steken en borrelend'..

Mijn omgeving

Onze straat verbindt Utrecht met Bunnik, er is altijd beweging. Dat afgewisseld met het fantasische uitzicht op paarden, schapen, koeien en vlakbij de Kromme Rijn maakt ons happy campers.

Mijn expertise

Al enige tijd zet ik met in voor het Cultuurplatform Bunnik om het culturele aanbod te verbreden en meer ontmoetingsmogelijkheden te creëren. Sinds 2020 ben ik regelmatig te vinden in de De Kromme Haan, voorheen de Cultuurschuur. Dit is de plek van waaruit het Cultuurplatform Bunnik, samen met andere culturele aanbieders, ruimte creëert voor alle inwoners uit de regio Bunnik/Odijk/Werkhoven.

Eugenie van Schalkwijk