Bericht

Buurtgezinnen nu ook in Bunnik: opvoeden doen we samen!

Geplaatst op 30 mei 2024, 16:17 uur
Illustration

Het leven kan uitdagend zijn, zeker als je een jong gezin hebt. Soms is een beetje extra steun precies wat je nodig hebt. Of je nu een alleenstaande ouder bent die moeite heeft om werk en kinderen te combineren, of een gezin met speciale zorgbehoeften, Buurtgezinnen staat klaar om te helpen.

Aan de andere kant zijn er veel gezinnen die graag een steentje willen bijdragen, maar niet precies weten hoe. Buurtgezinnen biedt hen de kans om op een betekenisvolle manier verschil te maken in hun eigen buurt. Van het opvangen van kinderen na schooltijd tot het bieden van een luisterend oor. Elke vorm van hulp is waardevol.

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppel ik gezinnen in Bunnik, Odijk en Werkhoven die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Mijn wens? Een maatschappij waar we elkaar weer meer helpen met het grootbrengen van kinderen 🏡✨ 

Wil je steun bieden of kun je steun gebruiken? Bel of mail mij dan gerust! Je bereikt mij op (06) 53921182 of lindavaneck@buurtgezinnen.nl. Je kunt je hier ook gemakkelijk aanmelden.


Deel dit: