Bericht

BunnikSamen Netwerkbijeenkomst 16 april

Geplaatst op 2 april 2024, 14:00 uur
Illustration
logo
BunnikSamen

BUNNIK/ODIJK/WERKHOVEN Alle inwoners en professionals uit het maatschappelijk veld zijn van harte welkom op de netwerkbijeenkomst BunnikSamen op dinsdagavond 16 april.

Deze keer organiseert Stichting Cultuurplatform Bunnik de netwerkbijeenkomst.

NETWERKBIJEENKOMST Ieder jaar worden er netwerkbijeenkomsten georganiseerd om elkaar te ontmoeten, te inspireren en er samen te zorgen voor een stevige sociale basis in Werkhoven, Odijk en Bunnik onder het mom van ‘Alleen ga je sneller maar samen kom je verder’.

NETWERK BUNNIKSAMEN Het Netwerk BunnikSamen is een samenwerkingsverband van vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties, zorg en welzijn. Er is een coördinatiegroep van het netwerk die bestaat uit voorzitters/contactpersonen van Bunnik Beweegt, Krachtig Krommerijn, Cultuurplatform, Jongerenwerk, Kunstenhuis Idea, Huiskamer van Odijk, Organisaties Welzijn Ouderen.

Het netwerk vindt het belangrijk dat iedereen in onze gemeenschap gelukkige en vitale keuzes kan maken en kan meedoen. Samen plezier hebben, iets voor anderen betekenen, letterlijk en figuurlijk in beweging zijn, meedoen, zinvol bezig zijn, geven levensvreugde en versterken de vitaliteit. Iedereen, individu of organisatie, die wil bijdragen aan deze missie, kan meedoen.

PROGRAMMA 16 APRIL Om 19:00 gaat de deur open van locatie De Schoudermantel. (Singelpark 5, Odijk). Het jongerenwerk biedt haar thuisbasis aan voor deze netwerkbijeenkomst. Om 19:30 heet Els de Boom-Voorhorst, voorzitter van Stichting Cultuurplatform Bunnik iedereen welkom.

Dan wordt er vertelt over de structuur,  werkwijze en nieuwe ontwikkelingen van het Netwerk BunnikSamen. De laatste jaren is het netwerk sterk uitgebreid en deze groei nodigt uit om samen te blijven bouwen aan een open en transparante structuur waar mensen de weg en elkaar kunnen vinden.

Er volgt een presentatie over het Cultuurplatform en enkele lokale initiatieven delen nieuws.

Aansluitend is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, organisaties te leren kennen, nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met bekenden. Zodat iedereen om 21 uur met nieuwe samenwerkingsplannen huiswaarts kan gaan.   

VOOR WIE? Alle geïnteresseerde inwoners en ook professionals uit het maatschappelijk veld zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via Graag vooraf aanmelden via de blauwe ‘meld je aan’ knop de blauwe 'Meld je aan' knop of door een mail te sturen naar irene@bunniksamen.nl.

Deel dit: