Bericht

Angela Kok Biografisch coach wil mensen helpen.

Geplaatst op 31 oktober 2023, 14:34 uur
Illustration

Biografisch coach Angela Kok wil mensen helpen.


Vanaf deze zomer is Biografisch coach Angela Kok haar eigen praktijk in Odijk gestart. Haar doel is in de verbinding van het gesprek mensen te helpen. Angela legt uit dat het leven niet in een rechte lijn loopt, de zon die achter de wolken zit zie je niet altijd. Er zijn hoogtepunten, valkuilen en hobbels in het leven. Iedereen ontwikkelt bepaalde gewoontes, patronen en kernwaarden. Als biograaf wil Angela graag met je meekijken naar het geheel, zorgvuldig, in elke stap. 


Samen met jou wil Angela je levensloop onderzoeken om zicht te krijgen in wie je bent en wat er wezenlijk speelt. 


Wat mag je behouden? Wat mag je loslaten of omvormen? Je gaat je eigen leven reflecteren in een veilige bedding, waarin iemand je vragen stelt en echt naar je luistert. Je mag doorzien wat je helder wilt krijgen. Door bewust te worden ga je andere keuzes maken die (beter) bij je passen.


Opgegroeid als boerendochter in een groot gezin heeft Angela al jong geleerd haar handen uit de mouwen te steken. Als verpleegkundige, en als zelfstandig onderneemster (van een schoonheidssalon en bakkerij) kwam dit goed van pas. De rode draad in de beroepen die ze heeft beoefend is het contact met mensen. Mensen helpen daar word ik blij van, zegt Angela


Voor wie?

Voor iedereen met vragen over het leven, werk, relaties en zingeving, voor iedereen die ervoor open staat aan zichzelf te werken.


Heb je nog een vraag, of wil je een afspraak maken? 

Neem gerust contact op. www.angelakok.nl

 

 

 

 

 


Deel dit: