Bericht

Bestuursleden gezocht voor de Huiskamer van Odijk

Geplaatst op 7 september 2023, 19:07 uur
Illustration

Beste Odijkse Gemeenschap,

We staan op een cruciaal moment voor de Huiskamer van Odijk, en we hebben jullie hulp dringend nodig. Onze geliefde Huiskamer, die zoveel betekent voor meer dan 700 huishoudens die lid zijn, bevindt zich in een kwetsbare positie.

Al twee jaar zijn we naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden, en momenteel zijn we slechts met vier bestuursleden, wat al erg weinig is voor de grootste vrijwilligersorganisatie in de gemeente Bunnik. In 2024 naderen drie van onze bestuursleden het einde van hun tweede en tevens laatste zittingstermijn. Dit betekent dat het voortbestaan van de Huiskamer van Odijk op het spel staat.

Natuurlijk willen we dit voorkomen! Deze prachtige organisatie met 120 vrijwilligers, die zoveel voor onze gemeenschap doet, moet blijven bestaan. En daarvoor hebben we nu jouw hulp nodig.

We zijn per direct op zoek naar bestuursleden met aandachtgebied communicatie, activiteitenaanbod en een secretaris. 

Als je geïnteresseerd bent of iemand kent die hieraan zou willen bijdragen, neem dan alsjeblieft contact op met mij, Frits Schiphorst, de voorzitter, via 06-37194779 of met onze vrijwilligerscoördinator Irene de Kruijf. Zij is aanwezig op woensdagochtend in het dorpshuis. 
Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Huiskamer van Odijk blijft bloeien en groeien.

Onthoud dat Coöperatie de Huiskamer van Odijk is opgericht door Odijkers, voor Odijkers. We zijn een vrijwilligersorganisatie met als doel maatschappelijke participatie te bevorderen, mensen met elkaar in contact te brengen en bij te dragen aan het welzijn van onze gemeenschap. Samen maken we het verschil.

Laten we samenwerken om de toekomst van de Huiskamer van Odijk te verzekeren. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde.

Met vriendelijke groeten,

[Frits Schiphorst] Voorzitter, Coöperatie de Huiskamer van Odijk

Deel dit: