Bericht

Jeu de boules in Bunnik weer van start

Geplaatst op 1 maart 2023, 00:00 uur
Illustration

Gezelligheid en plezier, onderlinge wedstrijden in recreatieve sfeer. 

BUNNIK Op 6 maart gaat de jeu de boules weer van start op de twintig buitenbanen in Bunnik. Gezelligheid en plezier, onderlinge wedstrijden in recreatieve sfeer. Dat is het motto van Les Boulettes sinds de oprichting al weer ruim 35 jaar geleden. Kom eens kennismaken! Stuur een mail aan info@lesboulettesbunnik.nl of bel 0650263901 dan weten we dat we je kunnen verwachten. 

Of loop gewoon langs, elke maandag vanaf 13 uur spelen we tot ongeveer half 5. Op de banen aan de Tolhuislaan 3i achter sporthal De Tol in Bunnik spelen wekelijks 30 senioren uit Werkhoven, Odijk, Bunnik en Zeist. Daar mogen best wat nieuwe leden bijkomen. We spelen drie rondes van ongeveer drie kwartier. In de pauzes is er tijd voor een drankje bij de kantine van Celeritas en bij mooi weer buiten op het terras. 

Competitie 
Gezelligheid en onderlinge contacten staan voorop. Toch wordt er fel gespeeld om de wisselbekers voor de competities van de dames en heren. De scores worden elke week geteld met jaarlijks een mooie prijs voor de winnaars.  

De eerste maandag van elke maand spelen we om een fles wijn van &Wine, de wijnzaak aan Het Slot. Het lot bepaalt de winnaar, zo kan iedereen een keer met een fles wijn naar huis gaan. Ook niet-leden zijn van harte welkom. 

Toernooien 
Al jaren sponsort Autoservicebedrijf Goes de vereniging. Het Goestoernooi is dit jaar op 24 april, met een mooie prijs voor de winnaars en een fles wijn voor een aantal spelers die buiten de prijzen vallen. Ook worden enkele gratis APK beurten verloot onder de spelers. 

Het Lotgering BBQ toernooi was afgelopen jaar een groot succes. Op een warme zomeravond hebben we op genoten van heerlijk vlees en vegetarische burgers van de BBQ. Met 35o was het te warm om te boulen. Dit jaar is het Lotgering BBQ toernooi op 3 juli. Meld je aan op info@lesboulettesbunnik.nl voor € 10,- speel je mee en geniet je van de BBQ!

Voor alle leeftijden 
Jeu de boules is een spel voor alle generaties. Afgelopen jaren hebben we met Bunnik Beweegt een schooldag georganiseerd voor Barbaraschool en Anne Frankschool. Van ’s ochtends 9 tot ’s middags 3 uur elk uur een klas. Dit jaar zetten we dat voort met scholen uit Bunnik en Odijk en als het lukt met vervoer ook Werkhoven. 

Familiefeestjes 
Afgelopen jaren hebben we een paar bijzonder geslaagde familiereünies gehad. Een gezellige partytent met statafels op de baan, drankjes van de kantine met hapjes of een BBQ. Dit jaar staan weer een paar familie- en bedrijfstoernooien op het programma. Geen zorgen over het materiaal, de vereniging heeft voldoende ballensets in bruikleen. We helpen graag bij het inrichten van een feestelijk toernooi.

Zomeravonden 
Door baanverlichting kan er ’s zomers ook in de avonduren worden gespeeld voor wie na werktijd een bal wil gooien. Met een groep spelen we wekelijks bij mooi weer. Heb je belangstelling om mee te spelen of wil je met een groep komen spelen? Stuur dan een mailtje aan info@lesboulettesbunnik.nl. 

Jaarprogramma
Het jaarprogramma kun je vinden op www.lesboulettesbunnik.nl. De contributie bedraagt € 75,- per jaar, de eerste maand speel je gratis. Maart tot en met oktober spelen we op de buitenbanen in Bunnik en november tot en met februari op binnenbanen in Zeist. 

(dit artikel heeft ook gestaan in huis-aan-huiskrant Bunniks Nieuws 't Groentje - 1 mrt. 2023)

Deel dit: