Bericht

Krachtig Krommerijn vacaturebank

Geplaatst op 1 juni 2023, 00:00 uur
Illustration

Vacatures plaatsen en aanmelden als vrijwilliger nu op BunnikSamen.nl. 

Met ingang van heden is de vacaturebank van Krachtig Krommerijn samengevoegd met het onderdeel 'vraag en aanbod' van BunnikSamen.nl. Op de site van KrachtigKrommerijn wordt uitgelegd hoe dat werkt. Uitleg

Vrijwilliger worden of vrijwilligers nodig? Check dan vanaf nu het onderdeel 'vraag en aanbod' van BunnikSamen.nl. Plaats uw vacature of reageer op werk dat bij u past. Voor kortlopende projecten en voor langerlopende functies. Krachtig Krommerijn ondersteunt bij het vinden van de juiste match.

Vrijwilligers zijn nodig!
Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in onze samenleving. Onmisbaar voor heel veel mensen en organisaties. Elke vrijwilliger heeft z’n eigen beweegreden om een steentje bij te dragen. Bijvoorbeeld omdat hij of zij graag iets voor een ander wil betekenen, iets voor de eigen club wil doen of kennis ook buiten werktijd wil delen.
 
Vacature aanmelden
Heeft u vrijwilligers nodig uit Bunnik, Odijk of Werkhoven? Plaats uw vacature in de nieuwe vacaturebank. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw vacature of lukt het u niet vrijwilligers te vinden? Neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Krachtig Krommerijn. Op telefoonnummer 06 – 52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl. Voor technische vragen kunt U contact opnemen met de webbeheerder van BunnikSamen.nl Jos Reizevoort. j.reizevoort@ziggo.nl

Aanmelden als vrijwilliger
Zoekt u vrijwilligerswerk in Bunnik, Odijk of Werkhoven? Meld u aan als vrijwilliger of reageer direct op een vacature. Zit er niets voor u bij? Neem dan uw contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Krachtig Krommerijn. Zij helpt u graag verder. Femke is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl.

Stichting KrachtigKrommerijn
contactpersoon
Femke Dotman
     

Deel dit: