Bericht

Help De Ecokring bestaan

7 februari 2021, 18:57 uur
profile picture
Marlon Van Deudekom

De Ecokring Kringloopwinkel maatschappelijk verantwoord

Als onafhankelijke kringloop, zonder winstoogmerk, zijn wij afhankelijk van de inkomsten door verkoop van 2e hands goederen. Nog steeds komen teveel bruikbare spullen in het afval terecht. Door een beroep te doen op de Ecokring Kringloopwinkel in plaats van bij het grofvuil zetten, spaart u mede het milieu en zijn wij in staat onze activiteiten verder uit te breiden, waardoor het aantal banen en werkervaringsplaatsen zal toenemen met name voor diegene die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet kunnen slagen.


Wij hopen dat door deze ontwikkeling wij in staat zijn het aantal reguliere arbeidsplaatsen uit te breiden en dat de toekomstige diverse tijdelijke medewerkers door werkervaring bij de Ecokring Kringloopwinkel opgedaan, werk op reguliere arbeidsmarkt vinden.

Wegens het weer verlengen van de harde maatregelen van de overheid hebben wij uw hulp nodig! Helaas krijgen wij geen overheids steun!! Na 4 maanden geen inkomen en verkoop is ons spaarpotje aan het einde. Ook onze verhuizing ( noodzakelijk) heeft er flink in gehakt. Wij willen graag onze deuren openen en open houden in de aankomende periode, onze vrijwilligers een fijne plek bieden en onze goede doelen blijven steunen! De Ecokring Bunnik zoekt daarvoor DONATEURS! Heeft u een (klein) bedrag over om ons te helpen en onze maatschappelijk belangen in Bunnik te behouden? Doneer alstubieft! Wij zijn u heel erg dankbaar!!

https://www.doneerdoel.nl/actie/3111/help-de-ecokring-bestaan-

1 reactie

Hetty de Knijf

Beste Marlon,
Het bericht van de Ecokring op bunniksamen.nl is verouderd. Zou je het willen aanpassen of verwijderen? Een oproep om spullen bij jullie in te leveren zou ook goed passen bij 'Vraag en aanbod' .
Met vriendelijke groet,
Hetty de Knijf
27-sep-2021 10:53
Wil je reageren? Meld je dan aan.