Activiteit

HSP café Odijk

zaterdag 15 juni 2024 , 13:30 - 16:00 uur
Illustration

Wees welkom bij het Sensevita HSP café op zaterdag 15 juni 2024 in Odijk.
Voor vrouwen en moeders die het fijn vinden een middag inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen op het gebied van Hoogsensitiviteit. Deze keer gekoppeld aan het het actuele thema: "Zelfliefde". 
Hoe kijk jij naar jezelf, anderen & naar de wereld om je heen? Hoe je naar jezelf kijkt is heel bepalend voor hoe je de rest ziet (en andersom).
Wat zorgt er voor dat je bepaalde (soms belemmerende) overtuigingen hebt & hoe kun je die op een positieve manier ombuigen? 
"Je bent wat je gelooft" wordt niet voor niets wel eens gezegd. 

Als HSP/wanneer je prikkel gevoelig bent is het ook (extra) van belang om ook goed voor jezelf te zorgen. Hoe ziet zelfzorg er voor jou uit? 

Samen kijken we naar wat zelfliefde inhoudt en wat je kunt doen om dit te vergroten. Maar ook: wat kun je doen om beter en vaker voor jezelf te zorgen, uiteraard op een haalbare manier in je soms volle, overweldigende leven.

Kortom: een middag vol informatie, inspiratie, oefeningen, ontspanning & verbinding!

*Dit HSP café valt in de landelijke "Week van de HSP". Daarom krijg je eenmalig gratis het HSP "mini zen pakket" mee naar huis! 

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan uiterlijk aan op 8 juni via info@sensevita.nl of via de aanmeldknop.

Meer informatie is te vinden op www.sensevita.nl

Ik hoop je te ontmoeten!

Locatie
Sint Nicolaaslaan
Kosten toelichting
€25,- p.p.
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor vrouwen en moeders die het fijn vinden een middag inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen op het gebied van Hoogsensitiviteit, gekoppeld aan een thema.
maximum aantal deelnemers
5
Deel dit: