Activiteit

Dauwtrappen, ontbijt en Hemelvaartsviering

donderdag 9 mei 2024 , 8:00 - 11:00 uur
Illustration

Op Hemelvaartsdag kunnen jong en oud weer dauwtrappen!
We vertrekken voor een mooie wandeling in en rond Bunnik om 8.00 uur in de morgen vanaf de Oude Dorpskerk.
De wandeling eindigt in de pastorietuin van de St. Barbarakerk om ongeveer 9.00 uur. Daar wacht ons een heerlijk ontbijt waarna de oecumenische Hemelvaartviering bij mooi weer ook in de pastorietuin zal plaatsvinden. De viering begint om 10.00 uur. Voorgangers zijn ds. Jantine Heuvelink en diaken Vincent van der Helm. Het Oecumenisch Projectkoor o.l.v. Piet Hein van der Ven zal zingen en begeleiding is door Diana de Rijke.

Mocht het weer het niet toelaten om alles buiten te doen, dan vindt het ontbijt plaats in de St. Barbarakerk. De viering is dan om 10.00 uur in de Oude Dorpskerk.

Alle tijden nog even op een rijtje:
8.00 uur<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>vertrek voor de dauwtrap wandeling vanaf de Oude Dorpskerk.
9.00 uur<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>aankomst in de pastorietuin van de St. Barbarakerk voor het ontbijt. (Bij slecht weer in de St. Barbarakerk, ingang aan de voorkant)
10.00 uur<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>Oecumenische viering in de tuin aan de voorzijde van de St. Barbarakerk. (Bij slecht weer in de Oude Dorpskerk)

I.v.m. de voorbereidingen voor het ontbijt graag hiervoor even aanmelden via bunnik@pj23.nl óf via inekezomer@hotmail.com

Locatie
Barbarakerk Bunnik
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: