Activiteit

Intercultureel samenzijn: jeu-de boules en samen eten

zaterdag 9 maart 2024 , 14:45 - 19:00 uur
Illustration

Vluchtelingenwerk-Samenspraak Bunnik (VWSB)ondersteunt alweer 35 jaar het inburgeren van nieuwkomers in de gemeente. Interculturele etentjes horen daar ook bij.  Het volgende etentje is op zaterdag 9 maart en is speciaal om twee redenen. Het wordt gecombineerd met een jeu-de-boules toernooi in samenwerking met jeu-de-boules vereniging Les Boulettes. De tweede reden: burgemeester Ruud van Bennekom gooit de eerste bal en heet ons welkom. Er wordt dus eerst ’s middags gestreden om de punten, onder leiding van ervaren Les Boulettes leden, door gemengde groepen van jong en oud (kinderen zijn ook van harte welkom). De sets jeu de boules ballen worden gratis verstrekt. Daarna is er een gezellig samenzijn in de Witte Huisjes aan het Kerkpad in Bunnik. Zoals te doen gebruikelijk bij de interculturele etentjes van VWSB brengen deelnemers zelf een gerecht mee en worden deze gedeeld. Vanwege het middagprogramma en beperkte opwarmmogelijkheden: graag koude gerechten, brood, salades, snacks, dips, toetjes, enz. (NB. geen varkensvlees). VWSB zorgt voor drankjes, koffie en thee, enz..

Iedereen maar speciaal alle nieuwkomers in de gemeente zijn van harte welkom. Deelname is kosteloos (behalve meenemen gerecht voor aantal personen waarmee je komt; van de gerechten wordt een buffet gemaakt).  

Start: 14.45 uur Witte Huisjes, Kerkpad 3 te Bunnik. Einde rond 19.00 uur.

Graag deelname opgeven bij Natascha via whatsapp tel.nr 06- 30169517 of email: natascha71@yahoo.com. Bij deze opgave graag vermelden voor- en achternamen, leeftijden, telefoonnummer. Deze zijn nodig voor teamindelingen.

Locatie
Witte Huisjes en jeu-boules banen aan Tolhuislaan
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: