Activiteit

16 september 2023 Open Dag Muziekschool De Kromme Rijn

zaterdag 16 september 2023 , 15:00 - 17:30 uur
Illustration

Op zaterdag 16 september 2023 vindt van 15.00u tot 17.30u uur de Open Dag plaats van Muziekschool “De Kromme Rijn”, Camminghalaan 27B te Bunnik.
 
Om 15.00u wordt er gestart met de INSTRUMENTENPARADE: een kort en flitsend optreden door leerlingen van de muziekschool. Zij geven u de kans alle instrumenten te zien en horen. Het is letterlijk een flitsoptreden want elk instrument is 1 à 2 minuten te bewonderen. We zullen de deuren van de school tijdig openzetten zodat u een plekje in de zaal kunt kiezen en geen enkel optreden mist.
 
Na deze instrumentenparade gaan van alle muzieklokalen de DEUREN OPEN voor een kennismaking met de docenten en hun instrumenten. In een gezellige en ongedwongen sfeer kunt u instrumenten uitproberen. Blazen, strijken of zingen, met kleppen, snaren of toetsen, klassiek of licht, het aanbod is enorm gevarieerd. Door zelf te proberen en te voelen wat een instrument teweeg brengt kunnen zowel kinderen als ook volwassenen ervaren welk instrument hen het beste ligt. Voor de kinderen wordt het rondkijken nog leuker met een muzikale speurtocht.
 
 
 

Locatie
Muziekschool De Kromme Rijn, Camminghalaan 27b, Bunnik
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: