Activiteit

Muzikaal Open Podium 9 sept in Witte Kerkje Odijk

zaterdag 9 september 2023 , 11:00 - 16:30 uur
Illustration

Ter gelegenheid van Open Monumentendag is er op zaterdag 9 september a.s. weer open podium in het Witte Kerkje aan de Zeisterweg 34 te Odijk.

Er zijn optredens voorzien tussen 11.30 uur en 16.30 uur. Te starten met het klassiek Gitaarduao Cordial, met vooral Franse en Spaanse melodielijnen. Om 13.00 uur zal het lokaal houtblazersensemble van Nico Tukker de Italiaanse renaissance muzikaal tot leven wekken. En rond 14.00 uur wordt het orgel van het monumentale witte kerkje gebruikt: Johan Hulshoff zal zijn kunnen als ervaren organist met ons delen rond een verrassingsrepertertoire; tenslotte zal na 15.00 uur Liselotte Kueling, met enkele van haar leerlingen, blok- en dwarsfluitcomposities brengen van uiteenlopende componisten (Haydn, Gluck, Quant, Bach o.a.). De toegang is gratis.

Tussen de muzikale uitvoeringen door kunt u een blik werpen op een mini-expositie van archeologische vondsten uit de opgravingen die enkele jaren terug voor de nieuwbouw aldaar aan het Burgje en de Vinkenburgerweg zijn gedaan.

Locatie
Het Witte Kerkje
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
iedereen die op de drukke zaterdag muzikaal wil 'bijtanken' op een monumentaal plekje in het dorp
Deel dit: