Activiteit

Gespreksgroep: "ouder worden is mooi; oud zijn niet"

maandag 4 september 2023 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Het ouder worden brengt nieuwe levensvragen met zich mee. Het verlies van een dierbare, de eigen regie op het leven, vitaliteit of het afscheid nemen van de vertrouwde woonomgeving. Soms kan\wilt u niet alles bespreken met uw kinderen of misschien ervaart u juist het gemis van (klein) kinderen. Wat doet dit met u en hoe gaat u hier mee om?

Janneke Bosschert (83 jaar) woonachtig in Bunnik ervaarde dit het afgelopen jaar toen zij verhuisde van haar eigen rijtjeswoning naar een nieuwbouw appartement. "Naast de praktische regelkant, deed het mij ook emotioneel veel. Ik besef dat ik aan mijn laatste levensfase begin"

Op haar initiatief start er een gespreksgroep om samen met leeftijdgenoten die sommige van deze levensvragen herkennen, hierover door te praten. Jan Brinkman (70 jaar) heeft ervaring bij stichting Humanitas met het begeleiden van gespreksgroepen rondom dit thema en zal gespreksleider zijn.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en in welke kern u woont zal de locaie en het tijdsstip worden afgestemd. De opzet is kleinschalig. De eerste data van de gesprekken zijn al bekend.

Janneke en Jan nodigen u van harte uit om aan deze zes sessies deel te nemen en zijn uit naar u komst

u kunt zich aanmelden bij Lia van den Heuvel l.vandenheuvel@bunnik.nl tel: 06 18758726

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Omschrijving doelgroep 
Ouderen
Deel dit: