Activiteit

Presentatie lokale CU-kandidaten voor verkiezingen Provinciale Staten

zaterdag 4 maart 2023 , 15:30 - 17:00 uur
Illustration

In het kader van de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Hoogheemraadschap stellen de lokale kandidaten van de ChristenUnie zich graag aan u (inwoners) voor. In 't Wapen van Odijk op zaterdagmiddag 4 maart van 15.30 tot 17.00 uur.

We presenteren graag de ChristenUnie keuzes voor de Kromme Rijnstreek en de Heuvelrug, zoals veiliger provinciale wegen, behoud van landgoederen of de Markiezeneik. Betaalbaar wonen, energiebesparing en mobiliteit met OV en fiets staan hoog op onze agenda. De N229 heeft onze aandacht, reken maar! We willen dienstbaar zijn aan inwoners, bedrijven èn milieu. Voor ons telt wat we doorgeven aan volgende generaties. Hoe dat voor Bunnik, Odijk en Werkhoven werkt, leggen we de 4e maart graag aan u uit.

Er is een korte presentatie van ons verkiezingsprogramma. En er is ruimte voor vragen, of debat waar nodig. 'Ruimte voor elkaar' is daarbij ons motto, zowel voor in het beleid als in de omgangsvormen in het bestuur.

U maakt in korte tijd kennis met onze lijsttrekker voor de waterschapsverkiezingen, Christine Pleijsier, en met onze geduputeerde in het provinciaal bestuur, Arne Schaddelee, 2e op de CU-kandidatenlijst voor Provinciale Staten. Uw gastheer is Paul Zeef, kandidaat op de CU-lijst voor provinciale staten en het hoogheemraadschap.

Locatie
't Wapen van Odijk
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
allen die zich willen orienteren voor de aanstaande verkiezingen van 15 maart
Deel dit: