Activiteit

De Onvergetelijke Kookclub

woensdag 13 juli 2022 , 17:00 - 19:30 uur
Illustration

De onvergetelijke kookclub is de plek waar mensen met dementie en hun naaste zelf aan de slag gaan om een heerlijk 3-gangen diner te bereiden en vervolgens samen te eten. Plezier, een gezellig avondje uit en het ontmoeten van lotgenoten staat centraal. 

Heeft u zin in een gezellig avondje uit, een diner dat smaakt naar meer en een avond om nooit te vergeten kom dan naar de Onvergetelijke Kookclub! Iedereen met de diagnose dementie kan samen met een mantelzorger of andere naaste deelnemen aan deze leuke activiteit. Onder begeleiding kookt, serveert en eet u een heerlijke maaltijd voor slechts €7,50 per persoon. Per kookbijeenkomst kunnen er maximaal 10 koppels mee doen. 

De Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland in samenwerking met Resto van Harte, ondersteund door de Nationale Postcodeloterij. Sinds kort is er ook een maandelijkse kookclub in Zeist. Ook inwoners van Bunnik zijn van harte welkom hier aan deel te nemen. 

De eerstvolgende kookclub vindt plaats op woensdag 13 juli. De daaropvolgende kookclub is op donderdag 22 september. 

Aanmelden
Stuur een mail aan: kookclubzeist@alzheimervrijwilligers.nl. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer en de datum waarvoor u wilt inschrijven. Daarbij graag ook dieetwensen vermelden. 

Vervoer nodig?
Indien u vervoer nodig heeft kunt u een beroep doen op AutoMaatje Bunnik. U kunt gebruik maken van deze vrijwillige vervoersdienst door u eenmalig aan te melde8n via 06-123 347 21. Nadat u zich hebt aangemeld kunt u gebruik maken van Automaatje Bunnik. Voor het aanvragen van een rit belt u minimaal 2 dagen van te voren het telefoonnummer 06-829 940 52 of u stuurt een e-mail naar info@automaatjebunnik.nl.

Locatie
Resto vanHarte / Ontmoetingscentrum Binnenbos
Kosten toelichting
7,50 euro p.p. voor een 3 gangen maaltijd
Omschrijving doelgroep 
Mensen met dementie en hun naaste
Deel dit: