Activiteit

Treurnis, Tranen en Troost

zondag 6 februari 2022 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

Op zondag 6 februari organiseert de Stichting Kromme Rijn Concerten een concert met de titel Treurnis, Tranen en Troost. Laat deze sombere aankondiging u niet weerhouden om dit concert te bezoeken! Elvire Beekhuizen, sopraan en Rosina Fabius, mezzosopraan brengen de mooiste aria’s, duetten en andere delen van barokcantates ten gehore. Zij worden daarbij begeleid door Nienke van der Meulen, hobo, Cassandra Luckhardt, cello en Vaughan Schlepp, klavecimbel. 

Een abonnement of losse kaarten zijn te bestellen via www.krommerijnconcerten.nl

Concertkaarten worden verkocht vanaf anderhalf uur voor de aanvang van het concert bij de Witte Huisjes en een half uur voor het concert bij de ingang van de Oude Dorpskerk. Zoals gewoonlijk houdt Alice van Rossem een inleiding over de uit te voeren werken in de Witte Huisjes vanaf 13.45 uur. 

Het concert begint om 15.00 uur en er is geen pauze. Ingevolge de coronamaatregelen zal de QR-code van bezoekers bij de ingang worden gescand. Om dezelfde reden houden wij een maximum van 75 bezoekers aan; bestuursleden van de stichting zullen u uw plaats(en) toewijzen.

Locatie
Oude Dorpskerk Bunnik
Kosten toelichting
toegang € 20,- Jeugd t/m 18 jaar en studenten (met pas) gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: