Bericht

Muziekbijeenkomsten 'Als Klank Nieuwe Kleur Geeft'

Geplaatst op 5 maart 2024, 00:00 uur
Illustration

Een aantal betrokken inwoners organiseren samen met professionele muziekbegeleiders een serie muziekbijeenkomsten in het voorjaar voor inwoners met geheugenproblemen of dementie.

INHOUD FLYER
Houdt u van zingen, muziek maken, gezelligheid en nieuwe mensen ontmoeten? Maar gaat het u soms te snel? Heeft u het idee dat u helemaal niet muzikaal bent? Dat u altijd vals zingt en ook nog uit de maat? U bent van harte welkom! Het orkestkoor ‘Als klank nieuwe kleur geeft’ is een laagdrempelige manier om samen muziek te maken. Het muziekprogramma daagt uit, geeft plezier en versterkt sociale contacten. U zingt en musiceert mee met wat u kunt en vormt samen met anderen een mooi geheel. Verbondenheid, herinneringen, zelfvertrouwen, ontspanning en plezier staan hoog in het vaandel. Dit muziekproject biedt een speciaal welkom voor inwoners met geheugenproblemen/dementie en hun mantelzorgers.

PROGRAMMA
Elke bijeenkomst start om 14:00 uur. Na 45 minuten muziek maken is er een half uur pauze met gratis koffie/thee en wat lekkers. Daarna weer samen muziek maken tot 16:00 uur. Het muziekprogramma wordt aangeboden door ervaren muziekbegeleiders van Marsemijn Muziek Impact Academy en ondersteund door vrijwilligers die bekend zijn met de doelgroep. De bijeenkomsten vinden plaats op 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni in Bunninchem.

DEELNAME
Lijkt het u leuk om mee te doen? Aanmelden kan via irene@bunniksamen.nl. Wees er snel bij, want er is plek voor maximaal 20 deelnemers. De eerste twee bijeenkomsten zijn gratis. Daarna beslist u of u de volgende vier bijeenkomsten ook blijft deelnemen. Voor die vier bijeenkomsten samen zijn de kosten € 40,- per persoon. Na aanmelding ontvangt u een korte vragenlijst per mail over uw muziek-voorkeuren, ervaring met instrumenten en wensen.

PILOTPROJECT
'Als Klank Nieuwe Kleur Geeft' is een pilotproject. Bij veel belangstelling zal er gezocht worden naar mogelijkheden om de muziekbijeenkomsten vaker te organiseren. 

Deel dit: