Bericht

Cursusproject Bunnik, Odijk, Werkhoven: het cursusprogramma staat online!

Geplaatst op 6 januari 2024, 15:14 uur

Het nieuwe jaar is begonnen en het wordt tijd om lichaam en geest aan het werk te zetten. Dat kan bij Cursusproject Bunnik, Odijk, Werkhoven.

Zoals ieder jaar biedt het Cursusproject cursussen, lezingen en workshops in verschillende categorieen. Een overzicht van het cursusprogramma staat in de flyer die 10 januari tegelijk met 't Groentje in alle kernen van de gemeente Bunnik wordt bezorgd. Heb je hem niet ontvangen dan kun je hem vinden bij bijvoorbeeld de bibliotheek. Maar het makkelijkst is om op de website te kijken: www.cursusprojectbunnik.nl , waar de informatie over alle cursussen, in categorieën verdeeld, te vinden is.

Bewegen en ontspannen
De beweegcursussen zijn oude bekenden en starten al op  woensdagochtend 10 januari. In Bunnik: 'Bewegen op muziek' en 'Sport je Fit', in Odijk 'Pilates, actief op de mat'. Ontspannen door inspanning kan bij 'Yoga en Qigong'. Deze lessen starten op donderdagavond 11 januari in de Irenezaal in Bunnik. Als bij beweegcursussen nog plaats is, is later instromen tegen gereduceerd tarief mogelijk.

Creatief, kinderen computer, persoonlijke ontwikkeling, natuur, talen en cultuur
In al deze categorieën zijn cursussen, lezingen en workshops te vinden, waarvan een aantal nieuwe terwijl andere op herhaling zijn. Bijvoorbeeld Natuur en wandelen, diverse computercursussen, Spaans, Engelse boekbespreking en fotograferen lopen altijd goed zodat we die graag weer aanbieden.

Nieuw!
Ontdek het werelderfgoed in Bunnik bij 'Nieuwe Hollandse Waterlinie / Forten bij Rhijnauwen en Vechten' of 'De Neder-Germaanse Limes: het Romeinse rijk in (provincie) Utrecht'. Of wil je meer weten over de Mattheus Passie?  Allemaal te vinden in de categorie Talen en cultuur. In de categorie Natuur ontdek je twee nieuwe cursussen: 'Veranderend klimaat en tuinen'(bij Tuincentrum Abbing) en  'Winterherkenning van loofverliezende bomen'(met excursie). Op het creatieve vlak ook veel nieuws. Wat denk je van bijvoorbeeld Personage & plot schrijven? Of creatief met diverse papiertechnieken?

Kinderen
Voor basisschoolkinderen bieden we dit jaar:
- spelenmet muziek (groep 1 en 2);
- dotpainting (vanaf 8 jaar);
- creatief met chocolade.

Het aanbod is uitgebreid, teveel om hier te vermelden. Op www.cursusprojectbunnik.nl vind je alles.

 

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: