Organisatie

Olijf Voedingsadvies

Onderneming

Voeding & Gewicht


De BGN-gewichtsconsulent adviseert je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. We volgen hierbij de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat we alleen voedingsadviezen geven die wetenschappelijk zijn onderbouwd. 


Naast allround BGN-gewichtsconsulente, met meer dan 10 jaar ervaring, ben ik gespecialiseerd in 'Voeding en gewicht in de overgang' en 'Coaching bij emotie-eten, grip op eetgedrag'. Daarnaast weet ik als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog alles van de levensmiddelen die in de supermarkt verkocht worden. Dat kan bij de begeleiding heel handig zijn. 


Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Als je om medische redenen voeding nodig hebt die aan specifieke eisen moet voldoen, zal ik je doorverwijzen.


Wil je weten hoe jij kunt afvallen met gewoon eten of grip kunt krijgen op eetbuien? Kom dan naar de gratis intake van 30 minuten. We nemen jouw hulpvraag door en we doen een lichaamsmeting. Wil je liever niet op de weegschaal, dan is dat geen probleem. We bespreken hoe ik je kan gaan begeleiden om je doelen te behalen. Dat mag ook via een inspiratiesessie per telefoon.


https://olijfvoedingsadvies.nl/gratis-intake-voor-voedingsadvies-en-afvallen-bij-gewichtscoach-annette-in-de-provincie-utrecht/

Deel dit:
Contactpersonen van Olijf Voedingsadvies
Aanbod van Olijf Voedingsadvies