Organisatie

Thuiszorg Vitras

Zorginstelling

Wilt u ook zelfstandig en veilig blijven wonen? Met hulp uit uw eigen sociale netwerk en van de wijkverpleegkundige van Vitras kan dit vaak.


Wijkverpleging is er voor mensen die hulp of begeleiding nodig hebben. Denk aan het signaleren maar ook om extra voorzieningen in huis, praktische hulp in en om het huis of ondersteuning in zelfredzaamheid. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte, mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog hulp nodig hebben, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of bijvoorbeeld mensen in de terminale fase van hun leven.


Heeft u ondersteuning thuis nodig, bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden of bij het innemen van uw medicijnen? De verzorgenden en verpleegkundigen van Vitras helpen u om zo lang mogelijk thuis te wonen en zo zelfstandig en comfortabel mogelijk te leven.


Vitras beschikt over zeer ervaren en deskundige verpleegkundigen en verzorgenden. Zij werken in kleine, persoonlijke teams dicht bij u in de buurt. Ze hebben veel contact met de huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners in de buurt. Zij weten daardoor goed de weg in uw wijk en kunnen u goed adviseren en verwijzen als dat nodig is.


We beschikken hiernaast ook over gespecialieerd verpleegkundigen op de volgende gebieden;


Casemanager dementie


Gespecialiseerd oncologie verpleegkundige 


Gespecialiseerd long verpleegkundige 


Gespecialiseerd wond verpleegkundige


Gespecialiseer neurologie verpleegkundige


Ergocoach


 


Bij Vitras kunt u bovendien ook terecht voor hulpmiddelen, diensten en cursussen die u kunnen helpen de lasten te verlichten en uw zelfstandigheid te vergroten.


 

Deel dit:
Contactpersonen van Thuiszorg Vitras