Activiteit

Zomerconcert Muziekschool ‘De Kromme Rijn’

vrijdag 14 juni 2024 , 19:00 - 20:30 uur
Illustration

Op vrijdag 14 juni vanaf 19:00 uur vindt het grote Zomerconcert van Muziekschool ‘De Kromme Rijn’ plaats in MFA Kersentuin, Camminghalaan 27b te Bunnik. Er treden diverse leerlingen en cursisten op. Het programma is zeer afwisselend, van klassiek tot pop. De nadruk ligt tijdens dit Zomerconcert op het samenspelen in groepjes en ensembles. Verschillende instrumenten zijn te zien en horen: onder andere gitaar, klarinet, saxofoon, blokfluit, cello, piano, harp, zang en drums.

De deuren van de muziekschool staan tijdens dit evenement wagenwijd open voor geïnteresseerden. De docenten heten iedereen welkom om hun kroost, geliefden, familieleden, buren of bekenden op het podium te zien staan. Maar het is ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met een groot deel van het aanbod dat de muziekschool biedt. Het is niet nodig om u voor dit concert aan te melden.

Het concert vindt plaats in de Muziekschool, MFA Kersentuin in Bunnik, Camminghalaan 27b, begint om 19:00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Locatie
Muziekschool De Kromme Rijn
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: