Activiteit

Ouderensoos 55+ Bunnik en Odijk: hersengymnastiek en andere spelletjes

donderdag 16 mei 2024 , 13:30 - 16:30 uur
Illustration

Bunnikers en Odijkers blijven hun hersens fit houden: donderdag 16 mei volgende gezellige maar ook laatste (voor de zomer0 hersengymnastiek!

Drie maanden geleden startte de eerste soos (voor 55+) in locatie Singel40 te Odijk, op initiatief van Senioren Activiteiten Bunnik (SAB)  en Stichting Welzijn Ouderen Odijk (SWOO).  Sindsdien komen er elke 3e donderdagmiddag van de maand een flink aantal mensen (Odijkers, Bunnikers en ook enkele Werkhovenaren) bij elkaar voor een gezellige ontmoeting en deelname aan een leuke activiteit.

Ondanks dat er mogelijkheden zijn om met andere spelletjes aan de slag te gaan (bv. rummycup, legpuzzel maken, keezen), kiezen de deelnemers voor de gezellige quizvragen, gesteld door de aimabele doch strenge quizmaster Kees Broekman. Onder het genot van een kopje koffie en een drankje in de pauze werken kleine groepjes gezamenlijk aan de antwoorden.

Er is nog plek voor meer deelnemers! En het is de laatste gelegenheid omdat daarna de activiteit wordt stilgelegd voor de zomervakantie. Doe mee.

Vervoer kan geregeld worden. Verdere informatie: Henk Peters, 06-51853642  

Locatie
Singel 40, Odijk
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Deel dit: