Activiteit

Wout Nijland met combo zingt het Franse en Nederlandse lied in Witte Kerkje

zaterdag 20 april 2024 , 15:00 - 17:15 uur
Illustration

In de reeks Open Podium van het Witte Kerkje te Odijk (Zeisterweg 34) is er zaterdagmiddag 20 april een optreden van de gelouterde entertainer Wout Nijland. Wout zingt Franse chansons en het (betere) Nederlandse lied. De muzikale omlijsting is van zijn eigen combo met keybord, slagwerk en saxofoon.

Wout heeft een breed repertoire. We verwachten dat hij naast covers van klassiekers uit de jaren '50 t/m '90, ook een enkel persoonlijk lied zal vertolken - met mogelijk een herkenbare verwijzing naar zijn gereformeerde achtergrond. In de pauze mag het publiek op een lijstje aangeven welke lied de voorkeur heeft voor na de pauze. Hoe dat precies gaat lukken, gaan we meemaken!

Het belooft een muzikale en gemoedelijke middag te worden, met tussendoor in de pauze een drankje in de Consitorie.

Vanaf 14.45 inloop. Start van het programma is om 15.00 uur. Tegen 17.00 uur is de afsluiting.

Locatie
Witte Kerkje
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Er zal in de pauze een collecte voor een goed doel plaatsvinden, voor het Parkinsonfonds. Drankjes in de pauze zijn tegen kostprijs.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die - bijvoorbeeld na het winkelen - de zaterdag met een muzikale vrolijke noot wil omlijsten. Jong - oud, alleenstaand - gezin, dorpsgenoot of op bezoek: het Open Podium nodig breed uit! Voel je welkom. We hebben alleen maximaal ca. 100 stoelen.
Deel dit: