Activiteit

Ouderensoos 55+ Bunnik en Odijk: hersengymnastiek en andere spelletjes

zondag 21 april 2024 , 13:30 - 16:30 uur
Illustration

Elke derde donderdagmiddag in de maand: eerstkomende middag: donderdag 18 april 

Quizmaster Kees Broekman verzorgt de hersengymnastiek: groepjes van 3 – 4 personen werken samen aan het zoeken van antwoorden op leuke vragen. Inmiddels hebben drie mooie middagen plaatsgevonden in de gezellige locatie van Singel 40 aan de rand van Odijk. De eerste middag werd op een leuke manier geopend door burgemeester Ruud van Bennekom, die vervolgens ook de hele middag meespeelde en in het winnende team bleek te zitten…

Tot nu toe kozen de deelnemers voor de quiz, maar ook andere  spelletjes zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld: een legpuzzel maken, rummikub, of keezen. 

Maar: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Er is nog volop plek voor meer deelnemers, iedereen is welkom, de locatie Singel40 (de kanoverhuurlocatie) is ongeveer even ver voor Bunnikers als Odijkers. En voor Werkhovenaren ook prima te bereiken.

De volgende data zijn donderdag 18 april en donderdag 16 mei van 13.30 uur – 16.30 uur.

Iedereen boven de 55 is van harte welkom. Kosten zijn 5,- waarvoor dan een kop koffie en een drankje worden verstrekt. Geen noodzaak om aan te melden, de zaal gaat open om 13.30 uur. Er zijn mogelijkheden voor vervoer. Voor meer informatie: stuur een bericht naar SAB, of bel Henk Peters 06- 51853642, of email sendpet@planet.nl.
 

 

Locatie
Singel 40, Odijk
Kosten toelichting
5,- (inclusief kopje koffie en drankje tijdens de pauze)
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Deel dit: