Activiteit

Georgische koorzang bij Muziekschool De Kromme Rijn

Op woensdag , 11:00 - 13:00 uur
Illustration

Dit najaar start de muziekschool in Bunnik een nieuw project voor koorzangers: ‘Georgische koorzang’. De zangpedagoog Keti Tsiklauri is bereid gevonden een mooi programma samen te stellen waarin zowel algemene koorzang als ook Georgische muziek aan bod komen. Het koorproject is toegankelijk voor volwassenen. Enige koorervaring is een pre maar niet noodzakelijk. Stemvorming en ademhaling, samenzang en luisteren naar elkaar; het wordt allemaal behandeld tijdens de wekelijkse repetities.
Keti vertelt: “Muziek is mijn levensbron. Ik ben opgegroeid in Georgië in een gezin waar muziek centraal stond. Mijn conservatoriumopleiding heb ik daar doorlopen en sinds een paar jaar woon ik in Nederland. Ik heb een eigen koor opgericht en geef door het hele land workshops. Ik kijk er naar uit om ook in Bunnik een koorproject te starten. En dan wil ik de zangers natuurlijk ook laten kennismaken met de rijke Georgische cultuur. Voor muziek ben je nooit te oud!”
Er is ter kennismaking een gratis workshop op woensdag 6 september van 11-13u; aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van de muziekschool. Het koorproject van 12 wekelijkse repetities start op woensdag 27 september van 11-13 uur in Muziekschool De Kromme Rijn, Camminghalaan 27b te Bunnik. Meer informatie: www.muziekschoolbunnik.nl .        

Locatie
Muziekschool De Kromme Rijn, Camminghalaan 27b, Bunnik
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Kennismakingsworkshop is gratis, cursus tegen betaling
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op wo 6 september 2023. Eindigt wo 20 december 2023

Deel dit: