Activiteit

Koningsdag Bunnik 2023

donderdag 27 april 2023 , 8:30 - 20:00 uur
Illustration

Op donderdag 27 april viert Bunnik weer Koningsdag! Dat is op zich geen nieuws, maar wel als je bedenkt dat de festiviteiten rond de verjaardag van Koning Willem-Alexander de afgelopen drie jaar in Bunnik niet of nauwelijks hebben plaatsgevonden. Dit jaar dus wel. En hoe! Vanuit verschillende invalshoeken werd parallel gewerkt aan plannen om Koningsdag 2023 in Bunnik uitgebreid te vieren. Die initiatieven komen nu samen in één gezamenlijk dagprogramma, met activiteiten voor oud én jong.

Het is een vol programma. Koningsdag 2023 start om 08.30 uur met een kindervrijmarkt in de Dorpsstraat. Daar kunnen de basisschoolleerlingen al hun oude speelgoed verkopen en er tweedehands speelgoed (voor) kopen. Om 10.30 uur is het tijd voor de traditionele Koningsdagaubade en daarna komen de Parels van de Kromme Rijn op het podium. En als DJ Jeroen de eerste platen opzet, start Eef met het sportieve Kinder Oranjefeest bij Bunnik ’73. Dat stopt rond 16:00 uur zodat iedereen weer op tijd bij ’t Wapen kan zijn. DJ Chris heeft het dan imiddels overgenomen als warm-up voor de hoofdact van de dag; Henk Dissel. Een absolute topper, letterlijk want hij heeft al eens meegezongen met de echte Toppers. Daar moet je natuurlijk bij zijn!

Dus tot 27 april!  

PS. De organisatie zoekt nog een aantal vrijwilligers die willen meehelpen tijdens Koningsdag 2023, bijvoorbeeld met verkeer regelen, opbouwen en afbreken. Interesse? Mail naar info2023@koningsdagbunnik.nl.

Locatie
Bij Bunnik '73 en 't Wapen van Bunnik
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit:
1 reactie

Wouter de Kleyn

ma 27 maart 2023 18:49
Tof!