Activiteit

Digitale inloop op de woensdagmorgen

Op woensdag , 10:00 - 11:30 uur
Illustration

Het kan zomaar gebeuren.

Gisteren werkte de tablet nog prima, maar vandaag is er geen beweging in te krijgen. Tablet is geen fiets die moet bewegen, maar hij (of is het een zij) de Tablet dus, moet wel meteen starten. Een niet werkende Tablet, maar het kan natuurlijk ook de Smartphone, laptop of PC zijn, geeft ergernis want we gaan er vanuit dat die apparaten het gewoon doen als wij, de gebruikers, dat willen. Toch is de praktijk weerbarstig en dan komt de Leslocatie van SeniorWeb bij Huiskamer van Odijk in beeld.

Digitale apparatuur, of het nu een Tablet is, een laptop, Smartphone of PC, u kunt er mee naar de Leslocatie van SeniorWeb komen, bij de Huiskamer van Odijk. De PC ook? Nee, niet de PC onder uw arm meenemen, maar u kunt bij de Leslocatie wel u vraag(en) stellen over het probleem waar u tegenaan bent gelopen. Een laptop, Tablet of Smartphone kunt u wel meenemen, maar wel in opgeladen toestand. Vermoedelijk bent u zelf ook opgeladen, doordat het apparaat niet doet wat u wilt.

Elke woensdag morgen, tijdens de Digitale inloop, in het Dorpshuis bij de Huiskamer van Odijk, kunt u met een niet-werkend of slecht-werkend apparaat onder uw arm (dus niet de PC meenemen) even langskomen komen. Van 10.00 uur tot 11.30 uur zijn daar vrijwilligers van het Digicafé (digitale inloop) aanwezig om u te helpen zover als dat in hun vermogen ligt. U hoeft voor deze Digi-doctoren geen afspraak te maken. Wandel gewoon binnen, uw wordt ontvangen met koffie en met een beetje geluk loopt u weer naar buiten met een goed werkend apparaat of een advies als wellicht u probleem heeft te maken met de thuissituatie, bijvoorbeeld een niet werkend wifi-netwerk.

Graag totziens op een van de woensdagochtenden.

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Iedereen die een computer, tablet en/of smartphone gebruikt en mogelijk tijdens het gebruik hiervan vastloopt of andere digitale vragen heeft. Aanmelden is niet nodig.

Gestart op wo 5 april 2023. Eindigt wo 27 maart 2024
Deel dit:
Aanbieder
Geplaatst door
De eerste 10 toekomstige data
woensdag 7 jun 2023
woensdag 14 jun 2023
woensdag 21 jun 2023
woensdag 28 jun 2023
woensdag 5 jul 2023
woensdag 12 jul 2023
woensdag 19 jul 2023
woensdag 26 jul 2023
woensdag 2 aug 2023
woensdag 9 aug 2023