Activiteit

Buiten Ravotten 4 tot 12 jaar

Op woensdag , 14:00 - 15:00 uur
Illustration

In januari 2023 is Bunnik Beweegt begonnen met het project Ravotten. Om kinderen en ouders te stimuleren en te motiveren weer meer naar buiten te gaan. Het project Ravotten is in januari 2023 van start gegaan!
 
Stagiair buurtsportcoach Tijn en ook ambassadeur van het buitenspeelproject Ravotten vertelt: “Dit project is bedacht met als doel om kinderen te stimuleren en te motiveren om weer naar buiten te laten komen, het buitenspelen weer normaal te maken. De kinderen worden geïnspireerd door de nieuwe spelideeën. Er is een jaarkalender gemaakt met alle data dat wij buiten zijn. Op deze kalender staat precies waar en wanneer we aanwezig zijn. Deze worden gedeeld op alle scholen en op de sociale media. Wilt u de kalender toegezonden krijgen? Mail dan naar info@bunnikbeweegt.nl. 
Elke maand zijn we te vinden in een andere dorpskern”.
 
Bunnik Beweegt inspireert zo meer kinderen om weer naar buiten gaan. Daarnaast leggen we contact met ouders om signalen op te vangen die we bijvoorbeeld kunnen doorspelen naar de gemeente. De buurtsportcoaches willen met die ouders in de eigen wijk een vaste buitenspeelmiddag creëren.

Locatie
Kersentuin Bunnik
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 12 jaar
omschrijving doelgroep 
De doelgroep is 4-12 jaar. Verder is elke leeftijd welkom.
Thema
Sport / spel
start / einde
Gestart op wo 3 mei 2023. Beëindigd wo 31 mei 2023
Deel dit: