Activiteit

Teken voor Amelisweerd

zaterdag 2 juli 2022 , 11:00 - 16:00 uur
Illustration

Teken voor Amelisweerd! is een weekend van aandacht voor Amelisweerd. Amateur en professioneel kunstenaars worden uitgenodigd om op 2 en 3 juli het bos te tekenen en schilderen. Doe je mee?

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli gaan we het bos tekenen en schilderen. Voor bewustwording, nu het bos wederom bedreigd wordt met de kap voor autowegen. Dit tekenweekend is een initiatief van beeldend kunstenaar Wim Schot. Je gaat zelf aan de gang, en als je wilt begeleidt Wim Schot je bij het tekenen of schilderen. Niveau is niet belangrijk en je kunt op elk moment gedurende de dag aanschuiven. Indien gewenst kun je je gemaakte kunstwerk te koop aanbieden, we presenteren de eindwerken in de historische keuken van Landhuis Oud Amelisweerd. De opbrengst van deze verkoop gaat naar Kerngroep Ring Utrecht.

Zaterdag 2 juli 11:00 tot 16:00 uur 
Zondag 3 juli 11:00 tot 16:00 uur 

Neem je je eigen teken- of schildermateriaal mee? Als je geen tekenspullen of papier hebt is dit verkrijgbaar op locatie voor €5,00 (contant op dag zelf te betalen). 

Laat je weten of je deel wilt nemen? Meld je aan via dit formulier: https://forms.gle/NfcyMYmUDf6vGKHNA

Landhuis Oud Amelisweerd is in het bezit van een tiental schildersezels, maar dat mogen er meer worden. Heb je thuis een ezel die staat te verstoffen en wil je hem doneren? Graag! Stuur een mailtje naar contact@landhuisoudamelisweerd of breng hem naar het museum: open van woensdag t/m zondag tussen 11:00 en 17:00 uur. 

Meld je aan

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Voor iedereen

Maximum aantal deelnemers: 100

Meld je aan
Deel dit: