Activiteit
Activiteit

Online informatie bijeenkomst stichting Kamers met Aandacht

dinsdag 7 december 2021 , 19:00 - 20:00 uur
Illustration

https://kamersmetaandacht.nl/online-informatiebijeenkomst/

Online informatiebijeenkomst Kamers met Aandacht

 

Dinsdag 7 December 2021 om 19.00 uur

 

 

Een beetje aandacht voor elkaar

 

Thuis wonen tot je op je eigen benen kunt staan is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar die vanwege omstandigheden niet thuis maar op een locatie van een jeugdhulporganisatie wonen.

 

Kamers met Aandacht zoekt kamers voor jongeren die graag op zichzelf willen gaan wonen, maar die niet even hun moeder kunnen bellen om te vragen hoelang de aardappels moeten koken.
Heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere helpen!
Bezoek onze online informatieavond op dinsdag 7 december 2021 om 19.00 uur. Tijdens deze avond krijg je uitleg over de jongeren om wie het gaat, wat de werkwijze is van Kamers met Aandacht en krijg je informatie over helpende wet- & regelgeving. Een verhuurder zal haar persoonlijke ervaringen delen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. 

 

Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen. Geïnteresseerden kunnen een mailtje te sturen naar [email protected] of via onze site https://kamersmetaandacht.nl/online-informatiebijeenkomst/.  

 

 

Meld je aan

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Illustration
 
Documenten

Maximum aantal deelnemers: 25

Meld je aan