Activiteit
Activiteit

Speel & Deelcafé Voorlezen en knutselen in de herfstvakantie

woensdag 20 oktober 2021   |   10:00 - 11:30 uur
Illustration

Vandaag knutselen we na het voorlezen met herfstblaadjes. Neem je eigen mooie blaadjes mee. 

Speciaal voor kinderen van 0 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in de Bibliotheek. Door (voor)lezen kom je even in een andere wereld terecht. Soms leer je er ook iets van. Verhalen prikkelen de fantasie, ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden de woordenschat uit. Maar vooral: het bezorgt ze heel veel plezier! Zo worden kleintjes grote lezers.

Na het voorlezen is er ruimte voor (bijna)ouders en verzorgers om elkaar te ontmoeten en ervaringen en tips uit te wisselen. Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. Soms is er een speciale activiteit verzorgd door bv een pedagoge, peuteryogadocent of kindertandarts. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen en natuurlijk ook bij de interesses van de ouders.

Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteit altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de voorleeshoek van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar.

Kosten
Gratis
Leeftijd
Tot/met 4 jaar
E-mailadres
[email protected]