Activiteit
Activiteit

Online seniorencolleges van Oud Geleerd Jong Gedaan, gratis te volgen!

elke Dinsdag   |   19:00 - 19:30 uur

Honderdduizenden senioren keken afgelopen zomer naar het eerste seizoen Seniorencollege op televisiezender ONS. Vanwege dit grote succes zijn wij, Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan, opnieuw de studio ingedoken! Ditmaal voor het opnemen van interactieve online Seniorencolleges. Met een mooi resultaat, want vanaf oktober zenden wij wekelijks nieuwe inspirerende Seniorencolleges uit. Het concept is grotendeels hetzelfde: Jonge studenten vertellen over hun favoriete onderwerpen. Een online chat biedt deze keer echter de bijzondere mogelijkheid voor kijkers om hun vragen in te sturen. Op deze manier wordt een brug geslagen tussen de kijker en de studentdocent in de studio. 

Het aanbod is wederom divers: Van kunstgeschiedenis tot archeologie, maar ook een Seniorencollege over de boerenprotesten in 2019 en één over goudmijnen in Congo passeren de revue. De kijker wordt aan het denken gezet door prikkelende vragen en onderwerpen. Alle afleveringen kunnen zowel individueel als samen of in groter groepsverband gevolgd worden. 

De online Seniorencolleges zijn vanaf 5 oktober negen weken lang elke dinsdagavond vanaf 19.00 uur online te bekijken. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven en ontvangen elke maandag een persoonlijke link. En... het is helemaal gratis. Klik hier om u aan te melden!

Kijk voor meer informatie over de online Seniorencolleges op onze website, of stuur een mail naar [email protected]

Kosten
Gratis
Gestart op
di 5 oktober 2021
Eindigt
wo 1 december 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Website www.ogjg.nl
E-mailadres
[email protected]

Illustration